Maart

03 MAART
LEEUWARDEN – NEUSHOORN
KUNSTBENDE FRIESLAND
VOORRONDE – DJ

Start: 20:30 uur – Entree: gratis

Tijdens de voorronde van de Kunstbende strijden jonge talenten in de leeftijd 13 t/m 18 jaar om een plekje in de landelijke finale. De wedstrijd bestaat uit 8 categorieën, waarvan vanavond die van de DJ’S wordt gestreden. De uiteindelijke winnaar mag optreden op Mysteryland & Lowlands 2018. Kom lekker dansen en deze talenten aanmoedigen!

kunstbende friesland

09 T/M 13 MAART
LEEUWARDEN – WTC EXPO
VROUW BEURS

Vrouwen ervaren de beurs als dé ultieme dag uit, een totaalbeleving van winkelen, proberen, beleven, proeven en ervaren. Duizenden bezoekers dompelen zichzelf ieder jaar onder in alles dat Vrouw! te bieden heeft. Vrouw! is een combinatie van shoppen, lekker eten, trends spotten, fashionshows, beautybehandelingen, live optredens en workshops. Je ontdekt er dé mode- en interieurtrends voor 2018 en krijgt advies op het gebied van kleur, stijl, haar en make-up.

vrouw beurs

10 T/M 18 MAART
SNEEK – MARTINIPLEIN
VOORJAARSKERMIS

Er zijn diverse grote en kleine attracties voor jong en oud. Onder andere de Breakdance, Booster en Autoscooters. Naast de attracties is er ook de mogelijkheid om een hapje te eten, te drinken of een suikerspin te nuttigen bij één van de kramen.

kermis sneek