Eten en drinken

Café Restaurant "Beaufort"

Café Restaurant Beaufort is een gezellig bruin café bij de piramide. U kunt hier in ongedwongen sfeer lekker eten en drinken. Verder is er regelmatig live muziek, staat er een poolbiljart en een voetbaltafel. Voor reserveringen en informatie kunt u contact opnemen met 0515-232383

Ristorante Pizzeria "Lungo Mare

Al jaren maakt Ristorante Lungo Mare hier de meeste lekkere pizza's van Makkum en omgeving. Het menu bevat een ruime keuze aan pasta's, pizza's, talloze vis- en vleesgerechten.

Cafetaria "De Piramide"

Bij Cafetaria "De Piramide" kunt u terecht voor snacks en ijs.

Sopkafee Badhûs de Flevo

De uitdrukking 'voor elck wat wils' wordt vaak te pas en te onpas gebruikt, maar de menukaart van het Sopkafee doet de term alle recht aan. Een keur aan mogelijkheden staat ter beschikking van de gast -- of men nu een snelle brunch, een snack bij de borrel of een smakelijk diner wil nuttigen.

Beach Restaurant "Strandhuys"

Proef de ambiance van het gezellige restaurant "Strandhuys" met prachtig uitzicht op het IJsselmeer. Kom genieten van goed eten, sfeervolle inrichting en enthousiast personeel met passie en liefde voor het vak.

Hoek's Vis & Snacks

Hoek's Vis & Snacks is het adres voor een lekker bakje kibbeling, een patatje of een ijsje aan de boulevard. Voor informatie en openingstijden kunt u contact opnemen met 0515-233037