Faciliteiten

Onze receptionistes verwelkomen u graag. Zij wijzen u uw kampeerplaats of chalet, beantwoorden uw vragen en geven u alle informatie die u nodig heeft. Daarna gaat u natuurlijk zelf op onderzoek uit. In de receptie is een informatiehoek, waar u folders kunt vinden van attractieparken, activiteiten, musea en boottochten in de omgeving en ver daarbuiten. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Bij de receptie helpen ze u graag verder!

Skatebaan

Tussen de camping en het strand bevindt zich een skatebaan. Hier kun je je beste tricks oefenen en showen! Denk wel om je eigen veiligheid en draag beschermers!

Supermarkt

Spar supermarkt "Super Op Vakantie" biedt u een compleet en ruim assortiment voor uw dagelijkse boodschappen zodat u nog meer kan ontspannen en genieten van uw welverdiende vakantie. Op de diverse afdelingen vindt u; kruidenierswaren, groenten en fruit, vlees, vleeswaren, kaas en natuurlijk niet te vergeten de uitgebreide broodafdeling.

Draadloos internet

Met onze camping wifi kunt u eenvoudig surfen, mailen en chatten. U kunt op de receptie een wifi-ticket kopen. Wilt u iets downloaden of skypen met een overzeese vriend? Dan verwelkomen wij u graag in onze gezellige huiskamer, ook wel de receptie genaamd, met gratis sterkere wifi voor uw gemak!

Wasserette

De was gaat altijd door ook tijdens de vakantie, maar onze 3 machines draaien moeiteloos uw wasjes weg. Daarna nog even in de droger en klaar bent u weer. Terwijl u op uw was wacht kunt u even relaxen met onze gratis wifi verbinding of lectuur.

Fietsverhuur

Wilt u Friesland op de fiets verkennen en heeft u uw eigen fiets niet bij u?  U kunt bij ons een normale fiets huren voor € 10,00 per dag en een E-bike voor € 22,50 per dag! 

Geldautomaat

Mocht u contant geld nodig hebben dan kunt u wanneer de receptie geopend is pinnen bij de geldautomaat aan de buitenzijde van de receptie.

Jeux de Boules banen

Voor de receptie en naast de weg vindt u de jeux de boules banen voor uw plezier. Zoekt u gezelschap en meer mensen om mee te spelen, kom dan elke dinsdag in het hoogseizoen en sluit aan bij de gezellige ploeg die dan samen komt tussen 14:00 en 16:00 uur!

Speeleiland en plekken

Het kindvriendelijke recreatiecentrum biedt veel mogelijkheden voor families met kinderen om van elkaar te genieten en te spelen. Ontdek de vele plekken zoals een heel speeleiland in het midden van de camping.

Boothelling

Voor de campinggasten met kleine boten, is er een plek op de camping waar zij deze te water kunnen laten.

Kinderboerderij

Naast de vele activiteiten en speelplekken, is de camping ook een hele mooie boerderij te rijk. Hier kunnen uw kinderen tussen mei en september fijn genieten van de gezelschap van onze dieren

Toiletgebouw

Het camping terrein is een heel bijzonder en schoon toiletgebouw rijk, wilt u douchen en lopen de kinderen mee? Dan is er in het midden een leuk speeltuintje voor de kids om zichzelf te vermaken!

Chillruimte

Ook voor de wat oudere kinderen is er een hangplek ingericht in de piramide. Compleet met wifi maakt deze ruimte super geschikt om lekker in rond te hangen.