Faciliteiten

Onze receptionistes verwelkomen u graag. Zij wijzen u uw kampeerplaats of chalet, beantwoorden uw vragen en geven u alle informatie die u nodig heeft. Daarna gaat u natuurlijk zelf op onderzoek uit. In de receptie is een informatiehoek, waar u folders kunt vinden van attractieparken, activiteiten, musea en boottochten in de omgeving en ver daarbuiten. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Bij de receptie helpen ze u graag verder!

DKS

Op zoek naar een leuk cadeau voor de thuisblijvers? Een lekkere fles wijn? Of een mooi souvenir? Dan kunt u terecht bij de kadoshop en de slijterij. Voor een uitgebreid assortiment drogisterijartikelen of kleine kampeerspullen kunt u terecht in de drogisterij.

Read more

Supermarkt

Spar supermarkt "Super Op Vakantie" biedt u een compleet en ruim assortiment voor uw dagelijkse boodschappen zodat u nog meer kan ontspannen en genieten van uw welverdiende vakantie. Op de diverse afdelingen vindt u; kruidenierswaren, groenten en fruit, vlees, vleeswaren, kaas en natuurlijk niet te vergeten de uitgebreide broodafdeling.

Read more

Draadloos internet

Op zoek naar een camping met draadloos internet? Met wifi op de camping kan je eenvoudig surfen, mailen en chatten. U kunt op de receptie een wifi-ticket kopen. Op het ticket staat een inlogcode waarmee u kunt inloggen op ons draadloze netwerk.

Read more

Wasserette

De was gaat altijd door ook tijdens de vakantie, maar onze 3 machines draaien moeiteloos uw wasjes weg. Daarna nog even in de droger en klaar bent u weer. Terwijl u op uw was wacht kunt u even relaxen met onze gratis wifi verbinding of lectuur.

Read more

Fietsverhuur

Wilt u Friesland op de fiets verkennen en heeft u uw eigen fiets niet bij u? Geen probleem. U kunt bij ons fietsen huren voor €10,00 per dag! Nog makkelijker zijn onze E-bikes van hoge kwaliteit en eenvoudig te bedienen. Met dubbele fietstassen waarin de lader veilig ligt opgeborgen. Voor € 20,- per dag huurt u de e-bike.

Read more

Geldautomaat

Mocht u contant geld nodig hebben dan kunt u wanneer de receptie geopend is pinnen bij de geldautomaat aan de buitenzijde van de receptie.

Read more