Genieten aan het water in Friesland

Camping

Het kampeerterrein van De Holle Poarte ligt pal aan het strand. De ochtend beginnen met een strandwandeling en 's avonds kijken hoe de zon in het IJsselmeer zakt is hier geen droom, maar werkelijkheid!

Read more

Strand & Surfen

Zon, zee, golven en wind; daarvan gaat het hart van een surfliefhebber sneller kloppen. Recreatiecentrum De Holle Poarte grenst direct aan het IJsselmeer en ligt in een hoek waar de wind de fanatieke wind- en kitesurfers over het water laat scheren.

Read more

Chalet Huren

Ook als er geen kampeerbloed door uw aderen stroomt kan Recreatiecentrum De Holle Poarte u een onvergetelijke vakantie bezorgen. Geen krappe tent, geen openbaar toiletgebouw en geen slaapzakken, maar een luxe stacaravan die van alle gemakken is voorzien: dat is kamperen op chique!

Read more

Vakantie aan het ijsselmeer

Zon, zee en strand; de ingrediënten voor een succesverzekerde vakantie. Recreatiecentrum de Holle Poarte staat met zijn ligging aan het IJsselmeer in ieder geval garant voor de zee en het strand. Maar ook als de zon het af laat weten is hier meer dan genoeg te beleven. Steekt de wind zijn kop op, dan zijn surfliefhebbers en andere watersportfanaten hier helemaal op hun plek.

Kinderen kunnen het hele seizoen door rekenen op een animatieteam en als u van cultuursnuiven, fietsen, skeeleren of wandelen houdt is Friesland the place to be. Kortom: Iedereen kan voor een veelzijdige vakantie terecht bij Recreatiecentrum De Holle Poarte!