Algemeen

Dé surfhotspot van Friesland

Camping De Holle Poarte is door haar ligging de ideale camping voor de actieve windsurfer. De camping is direct aan de boulevard en het strand gelegen die met haar ondiepe wateren ook zorgt voor een zorgeloos dagje aan het strand met de kinderen! De gehele zomer door is er van alles te beleven in en rondom het recreatiegebied de Holle Poarte. 

Ga wandelen in het natuurgebied en spot de vele vogels. Of huur een bootje en verken de Friese wateren. Kies voor een dagje cultuur snuiven in de vele omringende Friese dorpen en eindig op de boulevard nippend aan uw drankje met een prachtige zonsondergang.

De Holle Poarte en haar omgeving zijn gegarandeerd een plek waar u uwzelf kunt verliezen in de rust van al wat er te beleven valt. 

Activiteiten

Tijdens de zomermaanden leeft het hele gebied op, want er is zoveel te beleven! Zo kunt u meerdere dagen in de week meedoen met yoga en/of bootcamp op het strand. Of kom helemaal tot rust wanneer de kinderen hele dagen meespelen met het volle recreatieprogramma van de camping.

Ga heerlijk uit eten in één van de vele restaurantjes die het gebied rijk is, of steek zelf de barbeque aan om gezellig buiten te eten tussen de bomen. Voor informatie over alle activiteiten die Friesland rijk is kunt u altijd terecht op deze website of bij de receptie!

Kies een aankomst-/ vertrekdatum tot Vanaf Meer info Boeken